Målgruppe

Forbundet målsætter at henvende sig til kurdiske unge, studerende og akademikere i Danmark. Bestyrelsen kan optage enhver i organisationen, der har udfyldt indmeldelsesblanketten eller søgt om det skriftligt. Enhver, som har betalt kontingent til forbundet og som tilslutter sig forbundets formål og idégrundlag, er medlem af foreningen. Alle medlemmer har pligt til at være registreret i forbundet med navn, fødselsdato, uddannelse, faglig beskæftigelse, telefonnr. og gyldig e-mailadresse, som forbundet forholder sig anonymt til.

Medlemsforhold

Forbundets medlemmer optages enten som aktivt eller passivt medlem. Som aktivt medlem optages myndige medlemmer der søger en aktiv deltagelse i forbundets virke og organisation. Et aktivt medlem kan søge om deltagelse i et af forbundets udvalg eller anden forsamling nedsat af bestyrelsen. Som passivt medlem optages enhver anden som søger om at deltage i forbundets arrangementer og aktiviteter, modtage nyhedsbreve samt at blive holdt opdateret om anden aktivitet i forbundet. Medlemskontingentet fastsættes for et år ad gangen på den ordinære generalforsamling og opkræves en gang om året. Kontingentet er bestemt til kr. 125 for alle medlemmer årligt.

Udfyld venligst kontakt formularen hvis du ønsker at blive medlem.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nr. (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Spamfilter (skal udfyldes)
captcha

Betalingsservice – til glæde for os og dig

Når du har oprettet dig som medlem, modtager du en velkomstemail fra os med dit medlemsnr. Dette nummer skal du så bruge for at oprette en betalingsservice aftale på dit medlemskontingent (link herunder). Du vil modtage dit første indbetalingskort på 125 kr., som du skal indbetale, og herefter vil du blive opkrævet kontingentet automatisk på årlig basis. En BS-aftale er en kæmpe fordel for os, idet vi bruger rigtig meget tid og mange penge for at opkræve det årlige kontingent.

Klik her for at oprette en BS-aftale (kræver NEMID):

Betalingsservice online tilmelding