Kultur udvalg

Kultur har været en essentiel del af bevaringen af kurdisk identitet både i Kurdistans fire dele samt i diasporaen. Kultur er vigtig, fordi den er med til at fremme selvforståelsen og fællesskabet samt bevarelsen af ens identitet, hvori man ihukommer hvem man er.

I kulturudvalget arrangeres projekter som oplyser og fremmer kurdisk kultur. Kulturbegrebet er bredt og giver plads til forskellige projekter som alt fra en årlig filmfestival, musikaften, teaterforestilling, dansehold, madaften mm..

Har du lyst til at være med i kulturudvalget og udvikle spændende projekter eller har du idéer til projekter til kulturudvalget, så os via kontakt formularen og hør nærmere.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefon nr. (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Spamfilter (skal udfyldes)
captcha

Copenhagen Kurdish Filmdays (CKF)

Copenhagen Kurdish Filmdays (CKF) havde sit debut i 2009, hvor kurdiske film blev vist i biografen Vester Vov Vov. Det var første gang det kurdiske miljø oplevede sådan et arrangement og det fik stor succes. I takt med at det kurdiske filmmiljø udvikler sig, så gentog FOKUS-A succesen igen i 2010 med nye store film som bl.a. Min dît, som har vundet adskillige priser.

Efter en pause og et voksende kurdisk filmproduktion er FOKUS-A i gang med at arrangere næste filmfestival for 2014, hvilket vil forløbe i februar måned.

Kunne du tænke dig at være med til at stable CKF 2014 på benene, så skriv til info@fokus-a.dk for at høre mere.

_CKF Poster